GÜLERYÜZFM FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÜLERYÜZFM FORUM

GURBETTEN SILAYA SILADAN GURBETE SIZIN SESINIZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 ~*~ Cig Börek ~*~

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
DJ_DiL@N.
Admin*
Admin*
DJ_DiL@N.


Kadın
Mesaj Sayısı : 1250
Kayıt tarihi : 17/08/08

~*~ Cig Börek ~*~ Empty
MesajKonu: ~*~ Cig Börek ~*~   ~*~ Cig Börek ~*~ I_icon_minitimeCuma Kas. 21, 2008 12:34 am

cig borek



~*~ Cig Börek ~*~ Dsc01235ro6
cig borek icin once buyuk bir bas kuru sogan veya 6 adet yesil sogani yagda soteliyoruz


~*~ Cig Börek ~*~ Dsc01236tk7
250 gr kiyma 2 domates 2 dis sarimsak rendesi ve soganlari guzelce soteliyoruz.icine sevdigimiz baharatlari ve tuzuda ekleyip borek icimizi hazirlamis oluyoruz

~*~ Cig Börek ~*~ Dsc01237xf0
2 su bardagi un,yarim su bardagi su 1 yumurta ve tuzu yumusak bi hamur haline getirip 20 bezeye bolup 20 dk dinlendiriyoruz ...

~*~ Cig Börek ~*~ Dsc01239kk8
dinlendirdigimiz bezeleri pasta tabagi buyuklugunde aciyoruz.icine harcimizi koyup bicakla yada sekilli kesici bir aletle kesiyoruz.kestikten sonra elimizle bastirip uclarin iyice yapismasini sagliyoruz

~*~ Cig Börek ~*~ Dsc01240nh8
acip harci koyup guzelce uclarini kapatark kestikten sonra boreklerimiz pismeye hazir..boreklerinizi ne kadar bol ve kizgin yagda kizartirsaniz okadar saglikli cunki o sekilde fazla yag emmelerini onluyoruz..

~*~ Cig Börek ~*~ Dsc01242ye7
afiyet olsun..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.guleryuzfm.de/radio.htm
 
~*~ Cig Börek ~*~
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GÜLERYÜZFM FORUM :: GülerYüzFM Türkiyemiz :: Hamur islerimiz-
Buraya geçin: