GÜLERYÜZFM FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÜLERYÜZFM FORUM

GURBETTEN SILAYA SILADAN GURBETE SIZIN SESINIZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 ~*~ Manti ~*~

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
DJ_DiL@N.
Admin*
Admin*
DJ_DiL@N.


Kadın
Mesaj Sayısı : 1250
Kayıt tarihi : 17/08/08

~*~ Manti ~*~ Empty
MesajKonu: ~*~ Manti ~*~   ~*~ Manti ~*~ I_icon_minitimeCuma Kas. 21, 2008 12:37 am

~*~ Manti ~*~ Manti1sd6
1 yumurta 2 su bardagi un1 tatli kasigi tuz ve 1 su bardagindna biraz az tuzu....

~*~ Manti ~*~ Manti22me9
yogurup yumusak bir hamur elde edip 3 e boluyoruz

~*~ Manti ~*~ Mantisonik1
hamur bezelerindne tek tek yufka yapip bu sekilde 2 rendelenmis sogan bir tatli kasigi karabiber ve 125 gr kiymayla iclerini doldurup kapatiyoruz..

~*~ Manti ~*~ Mantitepsigs2
folyolayip unladigimiz firin tesisine koyup 15-20 dk 180C de firinliyoruz

~*~ Manti ~*~ Manti2yt9
veeeeee.......

~*~ Manti ~*~ Manti4uf6
daha sonra buzdolabi posetine koyup ya dondurucuya atiyoruz yada.....

~*~ Manti ~*~ Manti3mk0

1 kasik margarinle 1 kasik salcayi erittigimiz ve 1,5 su bardagi su koydugumuz tencerede yumusayana kadar pisirip afiyetle yiyiyoruz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.guleryuzfm.de/radio.htm
 
~*~ Manti ~*~
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GÜLERYÜZFM FORUM :: GülerYüzFM Türkiyemiz :: Hamur islerimiz-
Buraya geçin: