GÜLERYÜZFM FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÜLERYÜZFM FORUM

GURBETTEN SILAYA SILADAN GURBETE SIZIN SESINIZ
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 ~*~ Acma ~*~

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
DJ_DiL@N.
Admin*
Admin*
DJ_DiL@N.


Kadın
Mesaj Sayısı : 1250
Kayıt tarihi : 17/08/08

~*~ Acma ~*~ Empty
MesajKonu: ~*~ Acma ~*~   ~*~ Acma ~*~ I_icon_minitimeCuma Kas. 21, 2008 12:52 am

bu tarif tarif defterinden alinmistir
~*~ Acma ~*~ Hamur1ow9
1 paket yas maya ve yarim bardak suyu bir tatli kasigi sekerle erittik kabarttik..un 1 su bardagi ilik sut bi su bardagi sivi yag 1 cay bardagi seker 1 tatli kasigi tuz 2 yumurtanin sarisini birini ayirdik ve hamuru yogurup 1,5-2 saat mayalandirdik.hamur bayagi kabaracagi icin genisce bir kap kullanmanizda uzerinede strech filmle kaplayip bez ortmenizde fayda var...
~*~ Acma ~*~ Hamur2bn8
hamuru elimizle yaydirarak elimizden biraz buyukce aciyoruz icine parmagimizla bir cay kasigi kadar margarin gezdiriyoruz
~*~ Acma ~*~ Hamur25ok2
yagi surdukten sonra rulo yapip acma sekli veriyoruz...
~*~ Acma ~*~ Hamur3ub1
ayirdigimiz yumurta sarisini uzerlerine surup zevke gore susam corek otu ve hashas serpip 180C lik firina veriyoruz,20-25 dk da acmalarimiz hazir
~*~ Acma ~*~ Acmaws3
pismis halini resim cekmek bitane kalinca aklima geldi neyseki gelmis :-)))
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.guleryuzfm.de/radio.htm
 
~*~ Acma ~*~
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GÜLERYÜZFM FORUM :: GülerYüzFM Türkiyemiz :: Hamur islerimiz-
Buraya geçin: